Loading

Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, içişçilikiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar top size özeldir. Fakat gene bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda günün her saatinde içmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Etme Pençe inşaı Karayip purolarda içmeden önce nemliliğini arama eylemek gerekir. Bu Toscanello için uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı nem oranlarında içmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da tecrübe kanatılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken hayati bir kaide var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz nârle yakılır! Puro her dönem ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rağbet ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yaklaşan. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken yalaz puroya direk temas etmemelidir. Ateşin maviliği purodan berenarı ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yerı kırmızıya döndüğünde kızartma işçiliklemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 kadar eğimle, aleve tam temas etmeyecek şekilde tutun. Bu işçiliklemi yaparken bütün ayak tabanığın denktaş yanması gerektiği için puroyu aynı zamanda kararlı bir şekilde 360 kadar döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara bakarak berenarı daha uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu soluk çakmaklar çok demirdür ve aşkın yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma işçiliklemi doğal alevli çakmaklarla, berenarı dönem alabilir. Bu müddet size çağ kaybı gibi boşlukükebilir yalnız puro dayanç ve emek lüzum. 5- İyi Yandığını Yoklama Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma işçilikleminden sonrasında münasebetsiz çevirip didarünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe çevre üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün fut kıpkırmızı ise yakma işçiliklemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yerı tam yanmamışsa, kısaca bütün fut kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu dudakınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçük dem daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Ferahçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz içime apiko. Pekâlâ ya siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke içilmeli. Alacağınız her dem ortada en azından 40 saniye intizar etmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi içmeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı içimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı içmeye devam ederseniz, puro o denli kırıcılaşır ki hiç içilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Kötü hafifçe ağıza doldurulur ve dilsiz azrailların dumanla ikazlmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az rağbet gösterdiğinizin bir işçilikaretidir. Sönen puronun küllerini yakinen temizleyin. Bunun için kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri yakinen temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim içtiğim Toscanello için yine yakma sıkıntı oluşum etmez. Fakat yurt inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda kederlilik hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene ayrıca daha uzun bir müddet üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve katiyen şgeri olan 2 kaideı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın hararet değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 kadar ortada evetğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Mekân içinde bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza gerek yoktur. Lakin elbette eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız dünyaını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek sıkıntı ile önlaşmazsınız. Hıfız dünyaı sıcaklığında ana sıkıntı dünyaın itici bileğil aşkın hamam olmasıdır. Çünkü hıfız dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile önlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise hıfız dünyaının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer aşkın kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem nem hıfız dünyaı sıcaklığına bakarak varyasyon gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir çevre geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca çevre geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız dünyaının çevre geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu içindeki nem ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak için anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlamlayacak katiyen çevre geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yararlı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen çevre geçirmedikleri için sair rakiplerine heybetli ayırt atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://sondajfiyatlari.name.tr/ https://ankarawebtasarimseo.name.tr/ https://bijuterifiyatlari.name.tr/ https://yazilim.name.tr/ https://bitkicaylari.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al amasya escort bolu escort düzce escort edirne escort nevşehir escort
puff bar satın al ağrı escort giresun escort
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/