Loading

Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, muhtevasoruniniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar temelli size özeldir. Fakat gine de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda hasetn her saatinde muhtevameyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Etme Ahali prodüksiyonı Karayip purolarda muhtevameden önce nemliliğini muayene etmek gerekir. Bu Toscanello muhtevain makbul değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı rutubet oranlarında muhtevameyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da tecrübe yanılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim dirimsel bir nizam var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz felaketle yakılır! Puro her hin evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nispet ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde andıran. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken şule puroya direk kontak etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş on münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cepheı alya döndüğünde kızartma sorunlemini mirardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 nokta eğimle, aleve tam kontak etmeyecek şekilde tutun. Bu sorunlemi yaparken tüm tabanğın tay yanması gerektiği muhtevain puroyu aynı zamanda mazbut bir şekilde 360 nokta döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara göre beş on henüz uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu stil çakmaklar çok takatlidür ve zait andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma sorunlemi katıksız alevli çakmaklarla, beş on hin alabilir. Bu süre size zaman kaybı gibi delikükebilir lakin puro çıdam ve emek ister. 5- İyi Yandığını Denetleme Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma sorunleminden sonra ters çevirip dulukünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe keyif üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm bacak kıpkırmızı ise yakma sorunlemini mirarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cepheı tam yanmamışsa, doğrusu tüm bacak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kenarınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki değersiz soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz muhtevaime müheyya. Peki evet siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz muhtevailmeli. Alacağınız her soluk arasında en azından 40 saniye bekleyivermek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi muhtevameye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı muhtevaimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı muhtevameye devam ederseniz, puro o derece inciticilaşır ki hiç muhtevailemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Yaman yavaşçe ağıza doldurulur ve kâm kameraların dumanla uyarılmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az nispet gösterdiğinizin bir sorunaretidir. Sönen puronun küllerini adamakıllı temizleyin. Bunun muhtevain kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri adamakıllı temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim muhtevatiğim Toscanello muhtevain yeni baştan yakma mesele örgütleme etmez. Fakat il prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda meraret hissedeceğinizi belirtmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve banko şpeş olan 2 nizamı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın alev dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 nokta arasında olduğundan güvenli olmanız gerekiyor. Mekân içinde bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzum yoktur. Fakat nasıl eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama âlemını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek mesele ile muhaliflaşmazsınız. Muhafaza âlemı sıcaklığında kök mesele âlemın antipatik değil zait sıcak olmasıdır. Çünkü saklama âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise saklama âlemının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz rutubet saklama âlemı sıcaklığına göre varyasyon gösterecektir ve bu yüzden de saklama âlemı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir keyif geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta keyif geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama âlemının keyif geçirmemesi ve buna rabıtlı olarak da kutu muhtevaindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak muhtevain anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı katkısızlayacak banko keyif geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En hayır humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları banko keyif geçirmedikleri muhtevain diğer rakiplerine eke ayırt atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://sondajfiyatlari.name.tr/ https://ankarawebtasarimseo.name.tr/ https://bijuterifiyatlari.name.tr/ https://yazilim.name.tr/ https://bitkicaylari.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al amasya escort bolu escort düzce escort edirne escort nevşehir escort
puff bar satın al ağrı escort giresun escort
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/