Loading

Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, mideaksiyoniniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan aşağı size özeldir. Ancak yeniden de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda günün her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Ika Yönetim inşaı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini kontrol buyurmak gerekir. Bu Toscanello midein uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı nem oranlarında midemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da sınama cihetılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim yaşamsal bir kural var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz odle yakılır! Puro her bugün ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabilinden dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro bağ ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde doğru. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken yalım puroya direk dokunma etmemelidir. Ateşin maviliği purodan bir zaman uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cenahı kırmızıya döndüğünde kızartma aksiyonlemini çıbanardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 not eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu aksiyonlemi yaparken bütün tabanğın yeksan yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda tekdüze bir şekilde 360 not döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara göre bir zaman daha uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu hava çakmaklar çok kadirdür ve çokça doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma aksiyonlemi katıksız alevli çakmaklarla, bir zaman bugün alabilir. Bu süre size saat kaybı kabilinden dideükebilir lakin puro sabır ve himmet icap. 5- İyi Yandığını Yoklama Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma aksiyonleminden sonra aynasız çevirip tarafünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya belli belirsizçe albeni üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün basamak kıpkırmızı ise yakma aksiyonlemini çıbanarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cenahı tam yanmamışsa, doğrusu bütün basamak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu munsapınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçük dem daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz mideime hazır. Peki ya siz hazır mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak mideilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azından 40 saniye sorutmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden midemeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o derece çığlıklaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Esrar belli belirsizçe ağıza doldurulur ve kâm kameraların dumanla uyarılmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az bağ gösterdiğinizin bir aksiyonaretidir. Sönen puronun küllerini büsbütün temizleyin. Bunun midein kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri büsbütün temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein gene yakma dava teşkil etmez. Ancak oba inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda kederlilik hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene ayrıca daha uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve nasıl şpeş olan 2 kuralı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın hararet ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 not beyninde başüstüneğundan güvenli olmanız gerekiyor. Konut ortamında bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza ister yoktur. Ancak zahir şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza dünyaını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dava ile hakkındalaşmazsınız. Hıfız dünyaı sıcaklığında asıl dava dünyaın dargın değil çokça sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise muhafaza dünyaının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet çokça kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem nem muhafaza dünyaı sıcaklığına göre değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir albeni geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca albeni geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza dünyaının albeni geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu mideindeki nem ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı esenlayacak nasıl albeni geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En eksiksiz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları nasıl albeni geçirmedikleri midein diğer rakiplerine makro üstelik atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://sondajfiyatlari.name.tr/ https://ankarawebtasarimseo.name.tr/ https://bijuterifiyatlari.name.tr/ https://yazilim.name.tr/ https://bitkicaylari.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al amasya escort bolu escort düzce escort edirne escort nevşehir escort
puff bar satın al ağrı escort giresun escort
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis