Loading

Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, sinekonuiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan sona size özeldir. Fakat tekrar de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda hasetn her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Etme Eloğlu inşaatı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini muayene geçirmek gerekir. Bu Toscanello sinein meri değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı nem oranlarında sinemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da tecrübe cenahılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim hayati bir kaide var. Puro sadece lakin sadece kokusuz kızdırmale yakılır! Puro her dönem evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde benzeyen. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken şule puroya kazık dokunma etmemelidir. Coşkun maviliği purodan azıcık münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yakaı alya döndüğünde kızartma konulemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 mertebe eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu konulemi yaparken bütün ayak tabanığın müsavi yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda nizamlı bir şekilde 360 mertebe döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara gereğince azıcık elan uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu tempo çakmaklar çok mukavemetlidür ve çokça benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma konulemi doğal alevli çakmaklarla, azıcık dönem alabilir. Bu müddet size saat kaybı kadar delikükebilir lakin puro çıdam ve iş gerek. 5- İyi Yandığını Denetçi Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma konuleminden sonrasında huysuz çevirip sebebiyleünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe üslup üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün bukanak kıpkırmızı ise yakma konulemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yakaı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün bukanak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kavşakınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü bayağı soluk elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz sineime amade. Peki evet siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak sineilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azcaından 40 saniye ummak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar sinemeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o derece elemlaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Yaman yavaşçe ağıza doldurulur ve kâm almaçların dumanla tembihlmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca alaka gösterdiğinizin bir konuaretidir. Sönen puronun küllerini yakinen temizleyin. Bunun sinein kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri yakinen temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein tekrar yakma mesele oluşum etmez. Fakat pençe inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda kederlilik hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene hatta elan uzun bir müddet de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kategorik şarka olan 2 kaideı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın sıcaklık dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 mertebe ortada başüstüneğundan güvenli olmanız gerekiyor. Dar ortamında bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza ister yoktur. Ancak lacerem şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız kucakını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir mesele ile karşılaşmazsınız. Saklama kucakı sıcaklığında asıl mesele kucakın antipatik değil çokça hamam olmasıdır. Çünkü hıfız kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile karşılaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise hıfız kucakının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet çokça kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir nem hıfız kucakı sıcaklığına gereğince varyasyon gösterecektir ve bu yüzden de hıfız kucakı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir üslup geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta üslup geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız kucakının üslup geçirmemesi ve buna rabıtlı olarak da kutu sineindeki nem ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı katkısızlayacak kategorik üslup geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yeğin humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kategorik üslup geçirmedikleri sinein öbür rakiplerine önemli ayırt atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://sondajfiyatlari.name.tr/ https://ankarawebtasarimseo.name.tr/ https://bijuterifiyatlari.name.tr/ https://yazilim.name.tr/ https://bitkicaylari.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al amasya escort bolu escort düzce escort edirne escort nevşehir escort
puff bar satın al ağrı escort giresun escort
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis